EkoPlazaloop

Doe mee met het hele gezin

Walking Bins tijdens Ekoplazaloop

De gemeente Uden maakt serieus werk van gescheiden afvalinzameling. Tijdens de Ekoplazaloop op zondag 20 september worden de bezoekers op originele wijze, namelijk met Walking Bins, bewust gemaakt van het gescheiden inzamelen van afval. De gemeente Uden probeert hiermee de inwoners te stimuleren om actief zwerfafval tegen te gaan en dit afval op de juiste manier te scheiden.

Met de Walking Bins van Van Gansewinkel & Opvallers worden bezoekers en deelnemers van de Ekoplazaloop uitgenodigd om op ludieke wijze na te denken over zwerfafval en afvalscheiding. Een team van vlotte jongens en meiden loopt tijdens dit event rond tussen het publiek, gehuld in een opvallend afvalinzamelpak. De Walking Bins hebben afzonderlijke bins voor plastic bekertjes en flessen, blik, restafval en GFT waardoor het afval gescheiden ingezameld kan worden.

Wie tijdens de Ekoplazaloop gebruik maakt van de Walking Bins wordt beloond met een lekker, gezond mandarijntje. De schillen? Die gaan natuurlijk ook de bin in!

Terug naar Nieuws

Wandelen

Lees meer

Hardlopen

Lees meer

Kidsrun

Lees meer

Business run

Lees meer