EkoPlazaloop

Doe mee met het hele gezin

Vrijwilligersavond op 23 mei

Achter de schermen is een groep leden van De Keien Atletiek alweer druk bezig met de organisatie van de Ekoplazaloop, dit jaar op zondag 18 september. Om het gezellige Udense loopevenement ook dit jaar weer tot een succes te maken, hebben we vrijwilligers nodig.

Op maandag 23 mei houdt de organisatie vanaf 20.00 uur in de kantine van De Keien Atletiek een informatieavond voor vrijwilligers. Hier wordt uitleg gegeven over de Ekoplazaloop en de verschillende vrijwilligerstaken die het evenement met zich meebrengt. Wilt u graag een bijdrage leveren aan dit mooie evenement? Kom dan luisteren op maandag 23 mei! Ook mensen uit uw omgeving die geen lid zijn van De Keien Atletiek, maar het leuk vinden om de Ekoplazaloop tot een succes te maken, zijn van harte welkom. Kijk voor meer informatie over de Ekoplazaloop.

Ben je verhinderd op maandag 23 mei, maar wil je wel een bijdrage leveren aan de Ekoplazaloop? Geef je dan op door contact op te nemen met Joost Gerrits via e-mailadres: joost@gerritsbv.com of vrijwilligerswerk@dekeienatletiek.nl. We zoeken voor iedereen een taak die bij hem/haar past.

Terug naar Nieuws

Wandelen

Lees meer

Hardlopen

Lees meer

Kidsrun

Lees meer

Business run

Lees meer