EkoPlazaloop

Doe mee met het hele gezin

Sponsors

Ekoplaza: biologisch bereikbaar maken voor iedereen

Ekoplaza, hoofdsponsor van de Ekoplazaloop op zondag 17 september, is ervan overtuigd dat biologisch eten onderdeel is van een gezonde lifestyle. Zeker voor sporters. Biologische voeding is geen optelsom van voedingswaarden die de maag vult, maar is echt smaakvol eten dat ons daadwerkelijk voedt. Ideaal voor een topsporterp

Het is bovendien prettig te weten dat onze biologische producten vaker van regionale afkomst zijn en dus minder voedselkilometers hebben afgelegd. Duurzame keuzes waarbij we ons ook ketenverantwoordelijk voelen, resulteren vaak in jarenlange samenwerking met boeren, telers en leveranciers. We brengen dit transparant voor klanten in beeld, zodat zij weten wat ze eten en waar het vandaan komt. En dat alles voor de juiste prijs!

In ruime, aangename, overzichtelijke winkels biedt Ekoplaza consumenten het mooiste en grootste aanbod biologische producten en brengen we de voordelen van biologisch produceren en consumeren op een laagdrempelige, aantrekkelijke manier onder de aandacht. Voor online kopers hebben we een webshop.

Ekoplaza is de eerste supermarktketen met het EKO-Keurmerk certificaat. Het EKO-keurmerk Winkel is gebaseerd op het aankooppercentage biologische producten. Daarnaast geeft het EKO-keurmerk Winkel ook invulling aan duurzame bedrijfsvoering in winkels.

De visie van Ekoplaza vertaalt zich in vijf keuzes: betaalbaar biologisch, bewust lekker eten, persoonlijk en dichtbij, verrassend gevarieerd en een eerlijke samenwerking.

Voor meer informatie over Ekoplaza, kijk op www.ekoplaza.nl en webshop.ekoplaza.nl of volg Ekoplaza op Twitter en Facebook!

 

 

Wandelen

Lees meer

Hardlopen

Lees meer

Kidsrun

Lees meer

Business Run

Lees meer