EkoPlazaloop

Doe mee met het hele gezin

Schrijf je nu in voor de Ekoplazaloop!

Of je nu recreant of licentiehouder bent, liefhebber of gevorderde: iedereen is op 18 september welkom op de Udense Markt bij de Ekoplazaloop. De inschrijving voor de hardlooponderdelen van het evenement in Uden voor jong en oud is inmiddels geopend. De inschrijving voor de wandeltochten (10 en 20 kilometer) gaat op een later moment van start.

Het parcours van de loopwedstrijd is vijf kilometer lang en voert de lopers via de Markt door de wijken rondom het Udense centrum. Ook de fietsbrug die over de A50 ligt, is opgenomen in de route. Met behulp van chiptiming worden de tijden van alle deelnemers bijgehouden. De kosten voor de 5 en 10 kilometer bedragen € 10,00 per persoon (inclusief herinnering).

Brabants kampioenschap

De Ekoplazaloop is tevens het officiële Brabants kampioenschap 10 kilometer. Inschrijvers die woonachtig zijn in Noord-Brabant of zijn aangesloten bij een Brabantse atletiekvereniging schrijven zich inschrijven voor de wedstrijd (er zijn diverse categorieën). Overige deelnemers (en deelnemers die niet aan de wedstrijd deel willen nemen) schrijven zich in voor de ’10 km Recreanten’. Deelname aan het Brabants kampioenschap is alleen mogelijk via voorinschrijving.

Halve marathon

Het parcours voor de halve marathon is deels gelijk aan dat van de 5 en 10 kilometer, maar is middels een lus verlengd naar 10,1 kilometer. Er worden dus twee rondes afgelegd. Deelnemers aan de halve marathon betalen € 12,50 per persoon (inclusief herinnering).

Business Run

De Business Run is een estafetteloop voor bedrijven- en vrienden/familieteams. Ieder team bestaat uit 3 lopers die elk een ronde van 5 kilometer voor hun rekening nemen. Teams kunnen bestaan uit enkel mannen of vrouwen, maar mogen ook een mix vormen. Na afloop is er een pastabuffet voor vier personen. De kosten bedragen € 99,00 per team (excl. BTW). Inschrijving voor de Business Run is mogelijk via deze link.

Kidsrun

Voor kinderen van 6 tot en met 13 jaar wordt op 18 september een speciale Kidsrun georganiseerd. De jeugd strijdt in de eigen leeftijdscategorie om de prijzen. De inschrijfkosten bedragen € 4,00. En natuurlijk is er ook voor iedereen een herinnering.

 

Terug naar Nieuws

Wandelen

Lees meer

Hardlopen

Lees meer

Kidsrun

Lees meer

Business run

Lees meer