EkoPlazaloop

Doe mee met het hele gezin

Kei Fit Obstakel Run!

De eerste editie van de Kei Fit Obstakel Run staat zondagmiddag 14 september op het programma. Het sportieve evenement is een mix van een outdoortocht, een bootcamp en een trimloop. Deelnemers leggen in het Udense sportpark nabij De Keien Atletiek een parcours af met tal van hindernissen en sportieve opdrachten. Het is een initiatief van De Keien Atletiek en Fitland en een onderdeel van de EkoPlaza Keienloop.

Iedereen die conditioneel en fysiek in orde is, kan aan de Kei Fit Obstakel Run meedoen. In het park nabij het stadion van De Keien Atletiek is een 1.500 meter lang parcours uitgezet. Onderweg is het klimmen en klauteren geblazen en moeten er meerdere fitness-opdrachten worden vervuld. De diverse hindernissen zullen ongetwijfeld voor spektakel en hilariteit zorgen. Mede door muzikale omlijsting, belooft de Kei Fit Obstakel Run pure beleving te worden voor iedereen die van uitdagingen houdt.

Grote finale-run

Er staan diverse runs op het programma zondag 14 september. Om 13.00, 13.30, 14.00, 14.30 en 15.00 gaan runs van start. De nummers 1 t/m 5 van elke run plaatsen zich voor de grote finale-run, met finish in het stadion van De Keien Atletiek, waar die dag de overige onderdelen van de EkoPlaza Keienloop op het programma staan.

Alle deelnemers ontvangen een leuke gadget. De nummers 1 t/m 5 in de finale run vallen in de prijzen:

1e prijs: 6 maanden gratis onbeperkt sporten bij Fitland t.w.v. € 330,60
2e prijs: 3 maanden gratis onbeperkt sporten bij Fitland t.w.v. € 165,30
3e prijs: 2 gratis Personal Training sessies bij Fitland t.w.v. € 114,00
4e prijs: 1 gratis Personal Training sessie bij Fitland t.w.v. € 57,00
5e prijs: 4 gratis zonnebankmunten van Fitland t.w.v. € 11,40

Inschrijven

Inschrijven kan via deze link. Deelname is mogelijk vanaf 13 jaar, de kosten bedragen € 5,–. Wie zich op de dag zelf opgeeft, betaalt € 7,50.

Terug naar Nieuws

Wandelen

Lees meer

Hardlopen

Lees meer

Kidsrun

Lees meer

Business run

Lees meer