EkoPlazaloop

Doe mee met het hele gezin

Informatie voor deelnemers

Nog een paar dagen en dan is het zover, dan vindt de Ekoplazaloop plaats op de Markt in Uden. In dit bericht zetten we de laatste informatie nog even op een rijtje:

– Voor de wandeltochten en de loopwedstrijd (5 en 10 kilometer en halve marathon) kun je je na-inschrijven op de Markt in Uden. Heb je je vooraf al ingeschreven? Dan kun je het startnummer ook op de Markt ophalen. De wandeltochten starten om 11.00 uur, inschrijven is mogelijk vanaf 10.30 uur. Voor de hardlooponderdelen is inschrijven mogelijk tot 12.30 uur.

– Er staan speciale tenten op de Markt waar mensen zich kunnen omkleden en hun bagage kunnen achterlaten. De spullen worden bewaakt door vrijwilligers.

– Deelnemers aan de 5 en 10 kilometer starten op de Markt. De start van de halve marathon is 1,1 kilometer vanaf de Markt, vervolgens lopen zij vier keer de ronde van vijf kilometer. Klik hier voor het parcours. Deelnemers aan de halve marathon worden op 20 september door vrijwilligers en bordjes naar de juiste startplek gewezen.

– Iedereen kan na afloop voor 10 euro deelnemen aan het pastabuffet op de Markt.

– Parallel aan de hardloopwedstrijden en Business Run vindt de Scholierenloop plaats voor leerlingen van Udense basisscholen. Zij strijden tegen leeftijdsgenoten en lopen rondjes over de Markt.

– Voor, tijdens en na de loop worden volop foto’s gemaakt. Die worden na afloop van de Ekoplazaloop zo snel mogelijk op de website gepubliceerd. Van ieder team dat deelneemt aan de Business Run, wordt voorafgaand aan de wedstrijd een foto gemaakt op het erepodium op de Markt.

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Neem dan contact op met de organisatie via het contactformulier.

Tot ziens op de Ekoplazaloop en alvast veel succes gewenst!

Terug naar Nieuws

Wandelen

Lees meer

Hardlopen

Lees meer

Kidsrun

Lees meer

Business run

Lees meer