EkoPlazaloop

Doe mee met het hele gezin!

Uitslag + Foto's 2017

Familie- en Vrienden Run

Nieuw tijdens de Ekoplazaloop op 17 september 2017!

Om nóg meer te benadrukken dat de Ekoplazaloop Run & Fun voor het hele gezin is, heeft de organisatie een nieuw onderdeel toegevoegd aan het evenement op zondag 17 september: de Familie- en Vrienden Run!

Tijdens deze Run wordt in teamverband gelopen. Een team bestaat uit minimaal drie en maximaal vijf deelnemers. Ieder team neemt deel aan de 5 km. Je start met zijn allen tegelijk om 13.00 uur.

Dit onderdeel is voor familie- en vriendengroepen een uitgelezen mogelijkheid om sportief voor de dag te komen. Tip: nodig de rest van de familie of vriendengroep uit om jullie komen aanmoedigen! De organisatie zorgt voor een gezellige sfeer op de Markt in Uden.

De Familie – Vrienden Runners gaan tegelijk van start met de individuele lopers die 5 km, 10 km of halve marathon lopen: om 13.00 uur. De totale kosten bedragen 45 euro per Familie – Vrienden Run-team. Dit is inclusief herinneringsmedailles, een teamfoto en één consumptiebon per deelnemer.

Inschrijven voor de Familie – Vrienden Run kan via deze website. Stuur voor vragen een bericht via het contactformulier.

Wandelen

Lees meer

Hardlopen

Lees meer

Kidsrun

Lees meer

Business Run

Lees meer