EkoPlazaloop

Doe mee met het hele gezin

5 kilometer Run

De 5 kilometer Run is bedoeld voor mensen die net gestart zijn met hardlopen, maar natuurlijk óók voor gevorderden die een snelle tijd op deze afstand willen neerzetten. De organisatie van de Ekoplazaloop heeft gezorgd voor een gevarieerde ronde met start op de Markt waarbij deelnemers door het centrum richting het Udense buitengebied lopen om vervolgens weer op de Markt te finishen. De start is om 13.00 uur.

Pastabuffet

Wil je weten welke tijd je hebt gelopen? Met behulp van chiptiming worden de tijden van alle deelnemers bijgehouden, die komen na afloop op deze website. Iedere loper ontvangt na afloop van de wedstrijd een herinneringsmedaille. Bovendien is het mogelijk na de wedstrijd deel te nemen aan een overheerlijk pastabuffet. Dit wordt geserveerd op de Markt.

Prijsuitreiking

Na afloop van de loopwedstrijd vindt de prijsuitreiking plaats. Voor de top drie in de verschillende categorieën stelt Ekoplaza leuke prijzen beschikbaar.

Praktische informatie

De kosten voor deelname aan de 5 kilometer bedragen tien euro per persoon (inclusief herinneringsmedaille). Voorinschrijven voor de loopwedstrijd is mogelijk via deze link. Op de dag zelf is het ook mogelijk om in te schrijven. Houd deze website en/of de Facebookpagina van de Ekoplazaloop in de gaten voor meer informatie.

Wandelen

Lees meer

Hardlopen

Lees meer

Kidsrun

Lees meer

Business Run

Lees meer