EkoPlazaloop

Doe mee met het hele gezin

10 kilometer Run

Lopers die er op zondag 17 september 2017 voor kiezen deel te nemen aan de 10 kilometer Run, leggen twee keer een gevarieerde ronde van 5 kilometer af door het centrum en het buitengebied van Uden.

Deelnemers aan de 10 kilometer Run starten om 13.00 uur, tegelijk met lopers die kiezen voor 5 kilometer, de halve marathon of de Business Run. Na de finish worden herinneringsmedailles uitgedeeld. Bovendien is het mogelijk voor alle lopers en supporters om voor een meerprijs van tien euro na afloop van de wedstrijd te genieten van een overheerlijk pastabuffet. Dit wordt geserveerd op de Markt.

Prijsuitreiking

Wil je weten welke tijd je hebt gelopen? Met behulp van chiptiming worden de uitslagen van alle deelnemers genoteerd. De resultaten zijn na afloop van de Ekoplazaloop op deze website te vinden. Voor de top drie in de verschillende categorieën stelt hoofdsponsor Ekoplaza leuke prijzen beschikbaar. De prijsuitreiking is na afloop van de verschillende looponderdelen.

Praktische informatie

Vooraf inschrijven voor de 10 kilometer Run is tot en met 14 september 2017 mogelijk via deze link. De kosten bedragen tien euro per persoon. Neem voor vragen contact op met de organisatie van de Ekoplazaloop via het contactformulier en houd deze website en de Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

Wandelen

Lees meer

Hardlopen

Lees meer

Kidsrun

Lees meer

Business Run

Lees meer