EkoPlazaloop

Doe mee met het hele gezin

Ekoplazaloop: voor oud én jong

De Ekopazaloop, het evenement van De Keien Atletiek dat zondag 20 september plaatsvindt op de Markt in Uden, heeft onderdelen voor jong én oud. Zo kunnen mensen deelnemen aan de hardloopwedstrijd (halve marathon, 5 en 10 km), Business Run (estafetteloop van 15 km) en wandeltochten (10 en 15 km). Bovendien wordt voor alle leerlingen van basisscholen van de gemeente Uden een Scholierenloop georganiseerd.

De Scholierenloop vindt plaats op de Markt. Leeftijdsgenoten gaan tussen 13.00 en 15.30 uur de strijd tegen elkaar aan en kunnen hiermee prijzen winnen. Daarnaast is er voor ieder kind een mooi aandenken aan de Ekoplazaloop. En als klap op de vuurpijl wint de basisschool die relatief het meest aantal lopers levert, een volledig verzorgd ontbijt voor de gehele school.
De inschrijving verloopt via de basisscholen in de gemeente Uden. Deze week zijn de pakketten verspreid op alle basisscholen. Voor vragen kan iedereen contact opnemen met de organisatie van de Ekoplazaloop via het contactformulier.

Terug naar Nieuws

Wandelen

Lees meer

Hardlopen

Lees meer

Kidsrun

Lees meer

Business run

Lees meer