EkoPlazaloop

Doe mee met het hele gezin

Ekoplazaloop dit jaar op 17 september

Noteer alvast in je agenda: de Ekoplazaloop vindt dit jaar plaats op 17 september 2017. Een dag vol Run en Fun voor het hele gezin in Uden. Hardlopen, wandelen, een Kidsrun: er is voor ieder wat wils!

De start en finish van alle sportieve activiteiten vindt plaats op het middelpunt van Uden: de Markt. Op 17 september gaan de wandelaars als eerste van start. Zij kunnen kiezen uit afstanden van 10 en 20 kilometer. Benieuwd naar de routes? Ga dan naar deze pagina. Vervolgens is het de beurt aan mensen die graag op hardloopschoenen een rondje door Uden willen maken. Zij kunnen kiezen uit 5, 10 of 15 kilometer. Alle informatie is op deze pagina te vinden.

Net als vorig jaar kunnen bedrijven-, familie- of vriendenteams deelnemen aan de Business Run. Deze estafetteloop heeft een lengte van 15 kilometer en iedere loper neemt 5 kilometer voor zijn of haar rekening. Klik hier voor meer informatie over de Business Run.

De inschrijving is binnenkort geopend. Heb je al vragen? Neem dan contact op met de organisatie via het contactformulier.

Terug naar Nieuws

Wandelen

Lees meer

Hardlopen

Lees meer

Kidsrun

Lees meer

Business run

Lees meer