EkoPlazaloop

Doe mee met het hele gezin

Brabants kampioenschap 10 km

Tijdens de Ekoplazaloop op zondag 18 september vindt het officiële Brabants Kampioenschap 10 kilometer op de weg plaats. De Atletiekunie heeft dit kampioenschap, dat is bedoeld voor álle atleten die uit Noord-Brabant komen of bij een Brabantse club zijn aangesloten, toegewezen aan de organisatie van de Ekoplazaloop. Alle Brabantse clubs zijn aangeschreven en verschillende mensen hebben zich al ingeschreven voor het bijzondere kampioenschap.

Het startschot klinkt om 13.00 uur op de Udense Markt en het officieel nagemeten volledig verharde parcours voert de lopers via de Markt door de wijken rondom het Udense centrum naar het buitengebied. Deelnemers leggen de ronde twee keer af en finishen uiteindelijk op de Markt. Met behulp van chiptiming worden de tijden van alle deelnemers bijgehouden. Ook is het mogelijk na de wedstrijd deel te nemen aan een overheerlijk pastabuffet.

De uitslag wordt verwerkt in categorieën op basis van sekse en leeftijd. Na afloop van de loopwedstrijd vindt de prijsuitreiking plaats. Na afloop ligt voor iedereen een herinneringsmedaille klaar. Voor de top drie in iedere categorie stelt Ekoplaza leuke prijzen beschikbaar. Inschrijven voor het kampioenschap is mogelijk via het inschrijfformulier.

Terug naar Nieuws

Wandelen

Lees meer

Hardlopen

Lees meer

Kidsrun

Lees meer

Business run

Lees meer