EkoPlazaloop

Doe mee met het hele gezin

Ambassadeur schrijft boek

Janneke van der Meulen, roeister van de Nederlandse Dames Acht en ambassadeur van hoofdsponsor EkoPlaza van de Keienloop, heeft een boek geschreven over dé oplossing om beter te presteren in werk en sport. Stress en vervolgens goed herstellen vormen de basis van steeds beter presteren. ,,You need stress for succes”, aldus Van der Meulen. ,,Eet en drink je in een druk bestaan alleen dingen die je lichaam energie geven, dan zul je alleen maar fitter, sterker en gezonder worden. Dan verbeteren je prestaties en stijgt je productiviteit. Eten, drinken en slapen moeten we toch: laten we het daarom maar zo slim mogelijk doen.”

Van der Meulen (1986) heeft twee studies afgerond aan de Erasmus Universiteit en dat altijd gecombineerd met topsport. Ze bereidt zich nu voor op de wereldkampioenschappen Roeien die in augustus in Amsterdam plaatsvinden en de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro.

Het boek bevat behalve de visie van de roeister op supersnel herstel meer dan 30 gezonde recepten. Het boek is voor 14,95 euro exclusief verkrijgbaar bij EkoPlaza, kijk op www.ekoplaza.nl.

Terug naar Nieuws

Wandelen

Lees meer

Hardlopen

Lees meer

Kidsrun

Lees meer

Business run

Lees meer