EkoPlazaloop

Doe mee met het hele gezin

BusinessCom sponsort Spieren voor Spieren-team

In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober vindt bij De Keien Atletiek de Wintertijd Challenge plaats, waarbij deelnemers een uur en 1 seconde lang hardlopen of wandelen, om twee uur ‘s nachts. De opbrengst van het evenement gaat naar Spieren voor Spieren. Tijdens de Ekoplazaloop op 20 september is er volop aandacht voor dit goede doel!

Zo neemt er een speciaal Spieren voor Spieren-team deel aan de Business Run. De ploeg, bestaande uit de organisatie van de Wintertijd Challenge bij De Keien Atletiek, wordt gesponsord door het Veghelse bedrijf BusinessCom.

Het nachtelijke evenement kent veel bekende ambassadeurs, zoals oud-zwemmer Pieter van den Hoogenband en PSV-keeper Jeroen Zoet, die op de foto al laat zien de Wintertijd Challenge bij De Keien Atletiek volop te ondersteunen! Kijk voor meer informatie op www.wintertijdchallenge.nl.

Andere teams die zich inmiddels hebben aangemeld voor de Business Run zijn Intersport Superstore, Veku Emil Verkuijlen, ‘t Stulpke, Hondadealer G. van den Akker, Skodadealer G. van den Akker, Crito, BusinessCom, Marius Maas, autobedrijf Van Sleeuwen, schildersbedrijf Hans van Duynhoven uit Vorstenbosch en Oostendorp Autogroep.

Terug naar Nieuws

Wandelen

Lees meer

Hardlopen

Lees meer

Kidsrun

Lees meer

Business run

Lees meer